150 Renault ZOE -sähköautoa GreenMobility yhteiskäyttöautoiksi Helsinkiin


GreenMobility laajentaa toimintaansa Helsingin alueella ja tarjoaa heinäkuun alkupuolelta lähtien 150 uutta Renault Zoe -sähköautoa yhteiskäyttötoimintaan.

Yhteiskäyttöautojen hyödyntäminen on selkeästi kasvava trendi erityisesti isommissa kaupungeissa. Yhteiskäyttöauto on käytännöllinen vaihtoehto täyttämään yksilölliset liikkumistarpeet silloin, kun oman auton omistaminen tai pitkäaikainen vuokraaminen ei ole mielekästä. Sähköisten yhteiskäyttöautojen määrän kasvattaminen sopii mainiosti Renaultin strategiaan tarjota sähköistä liikkumista mahdollisimman monelle.

Alun perin Tanskasta vuonna 2016 toimintansa käynnistänyt GreenMobility on laajentanut tarjontaansa nyt 11 Euroopan kaupunkiin Ruotsissa, Suomessa, Belgiassa, Hollannissa sekä Saksassa. Yrityksellä on käytössä yli 1650 sähköautoa, joista suurin osa Renault ZOE ja Kangoo sähköautoja.

Odotamme innolla kalustomme merkittävää kasvattamista 150 uudella autolla. Uuden mallin myötä emme mahdollista vain asiakkaillemme nyt pidempiä matkoja vaan valmistamme myös yhtiötä tulevaisuutta varten, jolloin yhä useampi asiakas haluaa vihreämpiä liikkumisratkaisuja. Uskomme, että uudistuneen malliston sekä isomman tarjolla olevan määrän myötä yhä isompi joukko asiakkaita siirtyy käyttämään yhteiskäyttöautoja ja siten yksityisautoilu vähenee Helsingissä”, sanoo Thomas Heltborg Juul, CEO GreenMobility A/S.

Renault ZOE on kätevän kokoinen 5-paikkainen sähköauto kaupunkiliikenteeseen ja sen toimintamatka yhdellä latauksella on jopa 395 kilometriä.

Yhteistyö Renaultin kanssa on toiminut erinomaisesti alusta loppuun. Nyt uusien autojen tulon myötä pystymme vastaamaan paremmin yhteiskäyttöautojen kasvavaan kysyntään ja tarjoamaan entistä parempaa saatavuutta nykyisille ja tuleville käyttäjillemme”, kertoo Suomen toiminnoista vastaava Tomas Basili.

”Ilo on ollut olla toteuttamassa Suomen suurinta yksittäistä sähköautokauppaa. Monta liikkuvaa osaa on ollut matkan varrella, mutta nyt on hienoa nähdä tämä upea rivistö autoja valmiina matkaan”, toteaa Renaultin yritysmyyntitoimintojen johtaja Antti Foudila.