RENAULT

Renault, yksi maailman johtavista autonvalmistajista, on valmistanut autoja jo vuodesta 1898. Vuonna 2022 myytiin lähes 1,5 miljoonaa Renault –merkkistä henkilö- ja pakettiautoa yhteensä 134 maassa. Renaultin erottuva muotoilu ja innovatiiviset tekniset oivallukset tuovat omistajilleen iloa jokapäiväiseen auton käyttöön. Yksi merkin tavoitteista onkin tarjota edistyksellistä teknologiaa kohtuulliseen hintaan kaikkien käytettäväksi. Renault on myös edelläkävijä sähköautojen myynnissä Euroopassa. Tavara-autoissa Renault on ollut myyntitilastojen kärjessä jo yli kahdenkymmenen vuoden ajan Euroopassa.

Renault Suomi

Renault -autoja, varaosia ja tarvikkeita maahantuova Nordic Automotive Services Oy on osa Bassadone Automotive Nordic Oy:tä. Bassadone Automotive Nordic on vuonna 1997 perustettu autojen, varaosien ja lisävarusteiden maahantuontiin erikoistunut yritysryhmä. Bassadone Automotive Nordic (osana myös Renault Suomi) on ensimmäisenä autoalan yrityksenä Suomessa saavuttanut kansainvälisestikin arvostetun Great Place to Work® -sertifioinnin. Sertifikaatti myönnettiin lokakuussa 2020 heti ensimmäisen henkilöstölle ja johdolle osoitetun tutkimuskierroksen perusteella tutkimustulosten paljastettua yhtiön työntekijäkokemuksen erittäin hyväksi.

Arvoisa asiakas, jotta voisimme palvella teitä mahdollisimman tehokkaasti, otattehan ensisijaisesti yhteyttä teitä lähimpään jälleenmyyjään tai huoltopisteeseen. Kaikki huoltoon ja varaosiin liittyvät kysymykset tulee osoittaa suoraan Renault -jälleenmyyjälle.

Maahantuojan yhteystiedot:

Nordic Automotive Services Oy
Kaakelikaari 4 B, 01720 VANTAA
Sähköposti: asiakaspalvelu(a)renault.fi
Puh: 0207 997 700

Puhelun hinta:
– kiinteästä verkosta 8,21 senttiä/puh + 6,9 senttiä/min
– matkapuhelimesta 8,21 senttiä/puh + 14,9 senttiä/min