R5 E-TECH 100% ELECTRIC PROTOTYYPPI

tulevaisuuden 100% sähköinen ikoni

hauska, hieman röyhkeä, teknologian edelläkävijä, Renault!

Tämä piakkoin ikonisen aseman saavuttava kaupunkiauto kirjoittaa säännöt uudelleen tuodessaan tulevaisuudessa markkinoille R5:n, Super5:n ja R5 Turbon. Tavoitteena on saada sähköautot yleistymään Euroopassa.

Kuten legendaarinen R5 aikanaan, tämäkin on suosittu ja välttämätön auto, mutta modernilla otteella: hiljainen, huipputekninen, ympäristöystävällinen ja hieman röyhkeäkin.

MODERNIA MUOTOILUA

Edelleen yhtä R5 hauskuutta, tyyliä ja mittasuhteet nykyaikaisella muotoilulla tehostettuna. Järeämmät pyöränkaaret, virtaviivaisempi kattoprofiili, ryhdikkäämpi kori ja paljon muuta. Hymy niin edessä kuin takanakin ovat edelleen paikallaan… kiva pieni yksityiskohta!

Modernina lisämausteena ajoneuvo tarjoilee teknologiaa, joka sulautuu loistavasti sen tunnettuihin ikonisiin muotoihin. Kaikki R5:n suunnittelun historialliset merkit ovat tallella, uusittuna ja modernisoituna mukautumaan 100 % sähköiseen malliin. Verhoilut ja materiaalit ovat saaneet inspiraationsa elektroniikasta, huonekaluista ja urheilumuotoilusta. Nykyaikainen R5 on moderni ilmaisu välttämättömään ja suosittuun autoon mahdollistaen sen, että sähköauto levittää siipensä kaikkialla Euroopassa… se on tämän tulevaisuuden ikonin tavoite.

Muotoilun yksityiskohdat

Ikonisia yksityiskohtia on mietitty uudelleen. Esimerkiksi konepellin ilmanottoaukko on muotoiltu latausläpäksi, erilliset LED-valot tehostavat logoa ja valaistusta, auto on saanut ilmailun inspiroimat, upotettavat takavalot ja paljon muuta. Pehmeä kattomateriaali korostaa päättäväisyyttä käyttää innovatiivisia materiaaleja.

Katso myös

Renault konseptiautot

Tulevaisuuden näkemykset

Turvallisuus ja Human First-ohjelma

Lue lisää turvallisuudesta