Renault TWIZY – erilainen ajoneuvo

renault_twizy_header

Renault esittelee aivan uuden liikkumisen mahdollisuuden, Twizyn. Se yhdistää kaksi-, kolme- ja nelipyöräisten parhaat puolet ja etenee aina paikallisesti päästöttömästi sähkön voimalla. Kaksipaikkainen Twizy on ainoastaan 2,34 metriä pitkä ja 1,24 metriä leveä, joten sille on helppo löytää pysäköintipaikka ja pujotella kaupungissa ahtaissakin paikoissa. Kääntösäde on vain 3,4 metriä, mikä osaltaan helpottaa liikkumista.

renault_twizy_header_kaantoympyra

renault_twizy_header_varit

Valittavana on kaksi tehovaihtoehtoa, joista Twizy 45:n moottorin teho on neljä kilowattia ja kevyen ajoneuvon voi rekisteröidä mopoautoksi, jolloin sen ohjaimiin voi tarttua jo 15-vuotiaana. Tehokkaammassa Twizy 80:ssä on 13 kW:n (17 hv) tehoinen sähkömoottori ja ajoneuvo saavuttaa mallimerkinnän mukaisesti 80 km/h huippunopeuden. Twizy 80 on ajoneuvoluokaltaan nelipyörä (L7e) ja se vaatii B-ajokortin.

VÄRIT, VERHOILUT JA VANTEET


3D-kuvien sisältö on tarkoitettu vain viitteellisiksi apuvälineiksi korivärin, vanteiden ja istuinverhoilujen vertailuihin. Kuvien sisältö ja varusteet eivät vastaa todellisia varustelutasoja. Tarkista tietojen oikeellisuus myyjältä. Teknisistä syistä kuvien värimaailma ei vastaa todellisuutta. Renault pidättää kaikki oikeudet muutoksiin.

LATAUS ON HELPPOA JA NOPEAA!


renault_twizy_header_1

Twizyn ajoakun kapasiteetti on 6,1 kW, joka riittää normin mukaisesti sadan kilometrin ajoon ja todellisissa olosuhteissa 80 kilometrin matkaan. Latausjohto on integroitu autoon ja löytyy edestä luukun takaa. Tavallisella kotipistorasialla 220 voltin virralla akun saa ladattua täyteen 3,5 tunnissa.

TURVALLISUUS


renault_twizy_header_turvatyyny

Kaikkien Renaultien tapaan myös Twizyssä on keskitytty turvallisuuteen. Neljä pyörää ja alhaalla oleva painopiste varmistavat vakaan kulun. Kuljettajan turvana ovat lisäksi turvatyyny ja nelipistevyö, minkä lisäksi matkustajalla on kolmepisteturvavyö.

renault_twizy_header_2