Renault kampanjat

Renault 120 vuotta -juhlavuoden lisävarusteet 120 € / kpl. Etusi jopa yli 7 000 €

Renault 120 vuotta -juhlavuoden kunniaksi saat lisävarusteita ja lisäpalveluja huippuedullisesti, 120 €/kpl. Poimi parhaat varusteet tai palveluetu autoosi, valitse yksi tai useampi, saatavuuden mukaan – kokonaishyötysi on jopa yli 7 000 €. Tarjous voimassa määräerään Clio-, Captur-, Megane-, Kadjar-, Talisman- ja Scenic-malleja. Hyödynnä juhlaetusi heti, autoja on rajoitetusti!

Tarjoukset on voimassa uusiin asiakastilauksiin, eikä niitä voi yhdistää muihin etuihin tai kampanjoihin. Autot rekisteröitävä 31.8.2018 mennessä.

LASKE JUHLAVUODEN ETUSI TÄSTÄ ›

Renault TWINGO nyt 9 990 € romutuspalkkiosetelillä
10 990 € ilman romutuspalkkioseteliä. Etu jopa 3 338 €.

Hinta sisältää myös Twin’Go-paketin sekä toimituskulut.

VAIN 9 AUTON MÄÄRÄERÄ, TOIMI HETI!

TWINGO SCe 70 Expression normaalihinta 13 328 €. Sis. Twin´Go-paketin sekä toimituskulut. Kulutus 4,2 l/100 km, CO2 95 g/km.

Tarjoukset ovat voimassa uusiin asiakastilauksiin, eikä niitä voi yhdistää muihin etuihin tai kampanjoihin. Autot on rekisteröitävä 31.8.2018 mennessä. Kuvan autot erikoisvarustein.

Lue lisää Twingosta ›


Renault Trafic – Paras vakiovarustelu ja yli 4000€ kesäetu

Nyt kaikkiin Trafic-malleihin Renault 120 v  -juhlapaketti veloituksetta.

Renault 120 v -juhlapaketti sisältää:
• Nokian talvirenkaat
• Vanerointi (seinät ja lattia)
• Vetokoukku
• Pysäköintitutka eteen
• Tavaratilan LED-valaistus
• Lisälämmittimen kauko-ohjain Eber EasyStart Remote+

Lisäksi 500€ Nesteen polttoainelahjakortti.

Asiakasetusi lähes 4 000 €.

Kampanja on voimassa uusiin asiakastilauksiin 31.8.2018 saakka. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin eikä koske aiemmin tehtyjä tilaussopimuksia eikä suurasiakaskauppoja. Kuvan autot erikoisvarustein.

Tutustu Trafic-mallistoon


Tarjoamme Renault tavara-autoihin rahoituksen 1,9 % korolla *.

Rahoitusesimerkki: auton hinta 33.190 € (sis. tk 600 €), vaihtoauto/käsiraha 15.000 €, rahoitettava osuus 18.380 €, perustamiskulu 190 €, rahoitusaika max. 72 kk, käsittelymaksu 9 €/erä, korko 1,9 %, kk-erä 279,31 €. Todellinen vuosikorko 3,41 %. Luoton ja luottokustannusten yhteissumma 20.300,09 €. Auton todellinen luottohinta yhteensä 35.110,09 €. Rahoituksen tarjoaa Nordea Rahoitus Suomi Oy tai OP Yrityspankki Oy. Rahoitus edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen.

Rahoitus koskee uusia Renault tavara-autotilauksia ja on voimassa toistaiseksi. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin eikä koske aiemmin tehtyjä tilaussopimuksia.


Huippuvarusteltu Renault NAVI EDITION -mallisto!

TRAFIC NAVI EDITION -kampanjamallin vakiovarusteet mm. 2 V virran ulosotto tavaratilan takapilarissa, 3 istumapaikkaa ohjaamossa, 180° aukeavat takaovet, Eber-lisälämmitin ajastimella, ilmastointi, kolmitoimiavain, Media Nav 2.0 Evolution -multimediajärjestelmä 7″ värinäytöllä ja suomenkielisellä navigaattorilla, radio, Bluetooth, USB- ja AUX-liitännät ja kaukosäädin ohjauspyörän yhteydessä, nahkaverhoitu ohjauspyörä, peruutuskamera ja -tutka (ei kameraa L2H2-malleissa), sade- ja valotunnistin sekä etusumuvalot ja vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin sekä vararengas.

MASTER NAVI EDITION -kampanjamallin vakiovarusteet mm. 12 V virran ulosotto tavaratilan takapilarissa, 3 istumapaikkaa ohjaamossa, ajotietokone, kolmitoimiavain, ilmastointi, koristekapselit ”Maxi”, kuolleenkulmanpeili etumatkustajan häikäisysuojassa, luukullinen säilytystila kojelaudassa, Media Nav -multimediajärjestelmä värinäytöllä ja suomenkielisellä navigaattorilla, radio, Bluetooth, USB- ja AUX-liitännät ja kaukosäädin ohjaupyörän yhteydessä, mäkilähtöavustin & Extended Grip -luistonestojärjestelmä, peruutuskamera ja -tutka, vakionopeudensäädin ja Webasto-lisälämmitin ajastimella.

Renault tavara-automallisto 4 vuoden takuulla / 100 000 km, sisältäen 24 h tiepalvelun.

Renault NAVI EDITION -kampanjamallit

Renault_Kampanjat_Trafic

TRAFIC NAVI EDITION -kampanjamallisto

» Erittäin kattavalla varustelulla ja huimalla hintaedulla

Renault_Kampanjat_Master

MASTER NAVI EDITION -kampanjamallisto

» Erittäin kattavalla varustelulla ja huimalla hintaedulla


 

ETSI TÄSTÄ LÄHIN JÄLLEENMYYJÄSI ›

LASKE TÄSTÄ RAHOITUSLASKURILLA KUUKAUSIERÄSI ›