Suuret KESÄEDUT Renault mallistoon. Kokonaisetusi jopa 6.600€

renault_kesaetu_2017_header

Renault-mallisto on nyt entistä kilpailukykyisempi uusien Navi Style- ja Business-kampanjamallien myötä.

Uudet, erinomaisesti varustellut Navi Style- ja Business-kampanjamallit täydentävät Renault Megane-, Megane Sport Tourer-, Talisman-, Talisman Sport Tourer-, Scenic-, Grand Scenic– ja Espace-henkilöautomallistoja.

Lisäksi mahtavat kesäedut nopean toimituksen autoihin.

Kesäetu koskee Renault henkilöautomallistoja (etu ei koske Twingoa tai sähköautoja) ja on voimassa uusiin asiakastilauksiin yksityishenkilölle. Autot rekisteröitävä 30.8.2017 mennessä. Kampanjatarjouksia ei voi yhdistää muihin etuihin. Kuvien autot erikoisvarustein.

kesaetu_2017

Paras varustelu. Parhaaseen hintaan.

renault_navi_style_header

Esim. MEGANE Navi Style TCe 100 Hatcback nyt 19.090 €, Sport Tourer nyt 20.390 €, sisältää Navi Style edun 2.065€ ja kesäedun 1.000€ eli yhteensä 3.065€.

MEGANE Navi Style -kampanjamalleissa vakiona mm.
• Automaattinen kaksialueilmastointi • 16” kevytmetallivanteet • Automaattinen kaukovalojen vaihtojärjestelmä • Mäkilähtöavustin • R-Link 2 -multimediajärjestelmä suomenkielisellä navigoinnilla • Kaistavahti • Liikennemerkkien tunnistusjärjestelmä • LED-takavalot aina päällä • Vakionopeudensäädin • Älyavainkortti kävele pois -toiminnolla.

Hintoihin lisätään toimituskulut 600 €. Takuu 4 vuotta tai 100 000 ja 24 h Tiepalvelu.

megane-vertailu_kesaetu

LASKE TÄSTÄ RAHOITUSLASKURILLA KUUKAUSIERÄSI ›

 

Katso alta mallikohtaiset Navi Style- ja Business-hinnastot ja varustelistaukset:

MEGANE HATCHBACK Renault_Megane4_HB_mallistonauhaMegane -kampanjahinnasto ›

MEGANE SPORT TOURERrenault-mallistonauha_megane-st4Megane Sport Tourer -kampanjahinnasto ›

TALISMAN SEDANRenault_Talisman_mallistonauhaTalisman -kampanjahinnasto ›

TALISMAN SPORT TOURERRenault_Talisman_ST_mallistonauhaTalisman Sport Tourer -kampanjahinnasto ›

SCENICrenault-mallistonauha_scenicScenic -kampanjahinnasto ›

GRAND SCENICrenault_grand_scenic_mallistonauhaGrand Scenic -kampanjahinnasto ›

ESPACERenault_Espace_mallistonauhaEspace -kampanjahinnasto ›

Kattavasti varusteltu Renault Business -mallisto

renault_business_header

Yhteistä kaikille Renault Business -malleille on korkeatasoinen varustelu. Vakiona ovat muun muassa aktiivinen hätäjarrutusjärjestelmä, täysledivalot, vähintään 17-tuumaiset vanteet, Multi- Sense -ajotilan vaihtojärjestelmä, R-Link 2 -multimediajärjestelmä kookkaalla 8,7-tuumaisella kosketusnäytöllä ja älyavainkortti. Lisäksi kaikissa Renaultin Business-malleissa Méganea lukuun ottamatta on vakiona EDC-automaattivaihteisto.

Renault Mégane TCe 130 Business -mallissa on lisäksi muun muassa peruutuskamera.

Talismanin Business-mallista löytyvät perusvarustelun lisäksi peruutuskamera, sivupysäköintitutkat ja mukautuva vakionopeudensäädin. Moottoriksi voi valita mieleisen kolmesta vaihtoehdosta.

Renault Scénicin ja Grand Scénicin Business-malleissa on edessä ja takana pysäköintitutkat sekä kuljettajan väsymystilan valvontajärjestelmä.

Uuden Business-malliston huipulla on Renault Espace dCi 160 Twin Turbo EDC-automatti Business. Siinä on Business-perusvarustelun lisäksi mm. sähkösäädöin ja muistipaikoilla sekä hieronnalla varustettu kuljettajan istuin ja kattoikkuna.

ETSI TÄSTÄ LÄHIN JÄLLEENMYYJÄSI ›

 

Renault tavara-autojen kampanja huhti-toukokuussa

Renault-navi–edition-header

RENAULT Trafic ja Master Navi Edition -tavara-automallistoon nyt vanerointi ja vetokoukku veloituksetta! Etusi jopa 1600 €.

Tarjous on voimassa 31.5.2017 asti Renault Trafic ja Master Navi Edition -mallistoon. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin eikä koske aiemmin tehtyjä tilaussopimuksia. Kuvan autot erikoisvarustein.


Huippuvarusteltu Renault NAVI EDITION -mallisto!

TRAFIC NAVI EDITION -kampanjamallin vakiovarusteet mm. Media Nav 2.0 -multimediajärjestelmä värinäytöllä ja suomenkielisellä navigoinnilla, radio, Bluetooth, USB- ja AUX-liitännät, ilmastointi, vakionopeussäädin, Eber-lisälämmitin ajastimella, peruutustutka ja -kamera, sade- ja valotunnistin, etusumuvalot, nahkainen ohjauspyörä ja 3-toimi avain.

MASTER NAVI EDITION -kampanjamallin vakiovarusteet mm. Renault R-Link Evo -multimediajärjestelmä värinäytöllä ja suomenkielisellä navigoinnilla, radio, CD, Bluetooth, USB- ja AUX-liitännät, ilmastointi, vakionopeus-säädin, Webasto-lisälämmitin ajastimella, peruutustutka ja -kamera ja 3-toimi avain.

Renault tavara-automallisto 4 vuoden takuulla / 100 000 km, sisältäen 24 h tiepalvelun.

Renault NAVI EDITION -kampanjamallit

Renault_Kampanjat_Trafic

TRAFIC NAVI EDITION -kampanjamallisto

» Erittäin kattavalla varustelulla ja huimalla hintaedulla

Renault_Kampanjat_Master

MASTER NAVI EDIION -kampanjamallisto

» Erittäin kattavalla varustelulla ja huimalla hintaedulla