Renault kampanjat

Varustetason korotus veloituksetta. Etusi jopa 2 000 €.

Varustetason korotus lasketaan Life-/Zen-varustetasojen hintaerosta. Samaa euromääräistä etua sovelletaan myös korkeammilla varustetasoilla.

Edun arvo malleittain: Clio 500 €, Captur 600 €, Megane 1 800 €, Kadjar 1 600 €, Talisman 2 000 €, Scenic ja Grand Scenic 1 600 €, Koleos 1 600 €.

Kampanja voimassa uusiin asiakastilauksiin yksityishenkilöille erään autoja, jotka rekisteröidään 30.6.2018 mennessä. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin. Kuvan autot erikoisvarustein.Huoleton vuosi alkaa Renault-liikkeessä.

Nyt tarjoamme kolmen vuoden huoltosopimuksen kaupan päälle Renault-henkilöautomallistoon.

Huoltosopimus (3 v – 15.000 km/vuosi) veloituksetta 28.2.2018 mennessä tehtyihin uusiin Renault-henkilöautomalliston asiakastilauksiin yksityishenkilöille. Huoltosopimus on päivitettävissä lisämaksusta suurempiin kilometreihin ja/tai huolenpitosopimukseen. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin eikä koske Twingo- ja Zoe-malleja. Kuvan autot erikoisvarustein.

Renault Huolto- ja Huolenpitosopimus


ETSI TÄSTÄ LÄHIN JÄLLEENMYYJÄSI ›

LASKE TÄSTÄ RAHOITUSLASKURILLA KUUKAUSIERÄSI ›


Tarjoamme Renault tavara-autoihin rahoituksen 1,9 % korolla *.

Rahoitusesimerkki: auton hinta 33.190 € (sis. tk 600 €), vaihtoauto/käsiraha 15.000 €, rahoitettava osuus 18.380 €, perustamiskulu 190 €, rahoitusaika max. 72 kk, käsittelymaksu 9 €/erä, korko 1,9 %, kk-erä 279,31 €. Todellinen vuosikorko 3,41 %. Luoton ja luottokustannusten yhteissumma 20.300,09 €. Auton todellinen luottohinta yhteensä 35.110,09 €. Rahoituksen tarjoaa Nordea Rahoitus Suomi Oy tai OP Yrityspankki Oy. Rahoitus edellyttää myönteisen luottopäätöksen sekä rahoitus- ja kaskovakuutuksen.

Rahoitus koskee uusia Renault tavara-autotilauksia ja on voimassa toistaiseksi. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin eikä koske aiemmin tehtyjä tilaussopimuksia. Kuvan autot erikoisvarustein.

Renault MASTER – paras suuri pakettiauto.

Saksan suurimman katsastuslaitos Dekran laaturaportti 2017.

Vakiovarusteina lisäksi mm. lisälämmitin ajastimella, peruutuskamera ja -tutka, navigointi ja kolmitoimiavain.

Lue lisää Master

 

Renault TRAFIC – Luokkansa pisin tavaratila, Twin Turbo –moottorit ja ylivoimainen varustelu.

Vakiovarusteina lisäksi mm. lisälämmitin ajastimella, peruutuskamera ja -tutka, navigointi ja kolmitoimiavain.

Lue lisää Trafic


Huippuvarusteltu Renault NAVI EDITION -mallisto!

TRAFIC NAVI EDITION -kampanjamallin vakiovarusteet mm. 2 V virran ulosotto tavaratilan takapilarissa, 3 istumapaikkaa ohjaamossa, 180° aukeavat takaovet, Eber-lisälämmitin ajastimella, ilmastointi, kolmitoimiavain, Media Nav 2.0 Evolution -multimediajärjestelmä 7″ värinäytöllä ja suomenkielisellä navigaattorilla, radio, Bluetooth, USB- ja AUX-liitännät ja kaukosäädin ohjauspyörän yhteydessä, nahkaverhoitu ohjauspyörä, peruutuskamera ja -tutka (ei kameraa L2H2-malleissa), sade- ja valotunnistin sekä etusumuvalot ja vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin sekä vararengas.

MASTER NAVI EDITION -kampanjamallin vakiovarusteet mm. 12 V virran ulosotto tavaratilan takapilarissa, 3 istumapaikkaa ohjaamossa, ajotietokone, kolmitoimiavain, ilmastointi, koristekapselit ”Maxi”, kuolleenkulmanpeili etumatkustajan häikäisysuojassa, luukullinen säilytystila kojelaudassa, Media Nav -multimediajärjestelmä värinäytöllä ja suomenkielisellä navigaattorilla, radio, Bluetooth, USB- ja AUX-liitännät ja kaukosäädin ohjaupyörän yhteydessä, mäkilähtöavustin & Extended Grip -luistonestojärjestelmä, peruutuskamera ja -tutka, vakionopeudensäädin ja Webasto-lisälämmitin ajastimella.

Renault tavara-automallisto 4 vuoden takuulla / 100 000 km, sisältäen 24 h tiepalvelun.

Renault NAVI EDITION -kampanjamallit

Renault_Kampanjat_Trafic

TRAFIC NAVI EDITION -kampanjamallisto

» Erittäin kattavalla varustelulla ja huimalla hintaedulla

Renault_Kampanjat_Master

MASTER NAVI EDITION -kampanjamallisto

» Erittäin kattavalla varustelulla ja huimalla hintaedulla