Renault kampanjat

Renault Clio

Renault CLIO Fête

Kampanjamallin paluu. Clio TCe 90 Fête on turbomoottorilla ja erittäin kattavasti varusteltu; mm. ilmastointi, suomenkielinen navigointi, vakionopeudensäädin, mäkilähtö- avustin,16” muotovanteet, led-päiväajovalot…

CLIO Hatchback TCe 90 Fête, 16 990 € NYT 13 990 €
CLIO Sport Tourer TCe 90 Fête, 18 090 € NYT 14 990 €

Uuden mittaustavan (WLTP) mukaisesti CO2 134 g/km, yhd. kulutus 6,0 l/100 km.

Kampanja on voimassa uusiin asiakastilauksiin, rekisteröinti 31.8.2019 mennessä. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin tai kampanjoihin. Kuvan auto erikoisvarustein.

Tutustu Renault Clio Hatchback -mallistoon

Tutustu Renault Clio Sport Tourer -mallistoon

Renault yksityisleasing

Renault yksityisleasing tarjoaa nyt houkuttelevan tavan hankkia auto!

Älä mene naimisiin autosi kanssa.

Miksi ostaisin auton, kun voin nyt tehdä Renault-yksityisleasing -sopimuksen?

  • Saan uuden auton käyttööni edullisesti ja ilman käsirahaa
  • Autoliike ostaa halutessani nykyisen autoni käypään hintaan
  • Jätän huolen uuden auton jälleenmyyntiarvosta taakseni
  • Käytän autoa sopimuskauden (2-4 vuotta), jonka jälkeen voin palauttaa sen tai lunastaa omaksi.

Tee Renault Clio yksityisleasing -sopimus!
Ei käsirahaa, ei riskiä

Alk. Clio Hatchback 179 €/kk tai Clio farmari 199 €/kk, 48 kk/40 tkm.

Sopimus on mahdollista tehdä 24, 36 tai 48 kuukaudeksi ja kilometrit sopimuksen mukaan 10, 15 tai 20 tkm / vuosi. Ensimmäinen sarja talvirenkaita sisältyy hintaan. Autoiluun liittyvät muut kustannukset, kuten huollot, vakuutukset ja käyttömaksut, eivät kuulu hintaan. Yksityisleasing-palvelun tuottaa LähiTapiola Rahoitus Oy.

Renault Yksityisleasing saatavilla seuraavilla Renault jälleenmyyjillä: Arton Auto Vaasa, Autosalpa (Hyvinkää, Hämeenlinna, Kerava, Kotka, Kouvola, Lahti ja Porvoo), Autotalo Pelttari (Pori ja Raisio), Autoverkkokauppa.fi Petikko, Avain Vaunu (Iisalmi, Joensuu ja Kuopio), Hämeen Auto Jyväskylä, Keskusautohalli Salo, Käyttöauto (Seinäjoki ja Tampere), Lohjanportin Auto Lohja ja Wetteri (Kajaani, Kemi, Oulu, Rovaniemi ja Ylivieska)

Clio TCe 90 Zen on 90-hevosvoimaisella turbomoottorilla varustettu ja siinä on erittäin kattava vakiovarustelu mm. ilmastointi, suomenkielinen navigointi, vakionopeudensäädin, mäkilähtöavustin…

Tutustu Renault Clio Hatchback -mallistoon

Tutustu Renault Clio Sport Tourer -mallistoon


Renault Captur

CAPTUR TCe 90 Fête ja CAPTUR TCe 150 EDC-aut Fête -malleihin kaksivärimaalaus ja peruutustutkapaketti nyt veloituksetta.
Captur-etusi lähes 2 500 €.

Saatavilla nyt myös 150 hv automaattina!

Renault Captur – tyylikäs crossover. Fête -erikoismalli on erittäin hyvin varusteltu: vakiona mm. 90 tai 150 hevosvoimainen turbomoottori, ilmastointi, suomenkielinen Media Nav -multimediajärjestelmä navigoinnilla, handsfree -älyavainkortti, 16” kevytmetallivanteet, mäkilähtöavustin…

CAPTUR TCe 90 Fête,  NYT 18 990 € 19 990 €
CAPTUR TCe 150 EDC-aut Fête,  NYT 21 990 € 22 990 €

Hinnat sis. toimituskulut 600 €.

Kampanja on voimassa uusiin asiakastilauksiin, rekisteröinti 31.8.2019 mennessä. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin tai kampanjoihin. Kuvien autot erikoisvarustein.

Tutustu Renault CAPTUR -mallistoon


Renault Kadjar

Uusi Renault KADJAR

Minne menet?

Tulen sieltä, missä määritellään koko muun maailman tyylit. Siksi muotoiluni etumatka ulottuu korin suurista linjoista aina sisustuksen pienimpiin yksityiskohtiin asti. Tyylini tarkoittaa myös tyylikästä matkantekoa. Ajettavuuteni loistaa kaupungissa ja maantiellä samalla kun 20 cm maavara tasoittaa mökkitiet ja taipaleet. Aja ja tunne ominaisuuteni. Tunne tyylini. Menen sinne, minne sinä haluat.

Nyt automaatti manuaalin hinnalla!

Esim. Kadjar TCe 140 EDC7-aut Zen, 29 490 € NYT 27 590 €
Esim. Kadjar TCe 160 EDC7-aut Bose, 34 390 € NYT 32 490 €

Kampanja on voimassa uusiin asiakastilauksiin, rekisteröinti 31.8.2019 mennessä. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin. Mallisto alkaen TCe 140 Life 25 590 €. Hinnat sis. toimituskulut 600 €. Kuvan auto erikoisvarustein.

Kadjar hinnasto

Tutustu Renault Kadjar-mallistoon


Renault Megane

Myös Meganessa on nyt täysin uudet bensiinimoottorit ja lähes kokonaan muuttunut turbodiesel.

Tyylikkäässä Renault MEGANEssa on nyt täysin uusi 1,3 litrainen bensiinimoottori, jossa on entistä parempi suorituskyky ja polttoaine-
taloudellisuus. Valittavana kahtena eri tehoversiona, manuaalina tai automaattina. Moottorin teho ja vääntö ovat kasvaneet alhaisilta kierroksilta lähtien, tarjoten lisää ajomukavuutta. MEGANEn muotoilu on viety jokaiseen yksityiskohtaan, jopa perinteisen avaimen sijaan saatavilla on tyylikäs avainkortti. 5-ovisena Hatchbackina tai Sport Tourer farmarina. Valitse oma tyylisi.

Nyt automaatti manuaalin hinnalla!

Esim. Megane Hachback TCe 140 EDC7-aut Zen, 25 290 € NYT 23 290 €
Esim. Megane Sport Tourer TCe 140 EDC7-aut Zen, 26 790 € NYT 24 790 €

Kampanja on voimassa uusiin asiakastilauksiin, rekisteröinti 31.8.2019 mennessä. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin. Hinnat sis. toimituskulut 600 €. Kuvan autot erikoisvarustein.

Tutustu Renault Megane Hatchback -mallistoon

Tutustu Renault Megane Sport Tourer -mallistoon

ETSI TÄSTÄ LÄHIN JÄLLEENMYYJÄSI


Uusi Renault ZOE – On yksinkertaisesti vallankumouksellinen sähköauto! 300 km* | 100 % sähköä.

Renault ZOE -sähköautoon saat nyt 2 000 € hankintatuen!

Sähköauton hankkiminen on tänä vuonna edullisempaa kuin aiemmin. Olet yksityishenkilönä oikeutettu valtion sähköauton 2 000 € hankintatukeen. Nyt on siis oivallinen aika hankkia uusi Renault ZOE -sähköauto. Pitkän toimintamatkan Renault ZOE on saatavilla toimitukseen Suomen markkinoilla nyt lyhyelläkin toimitusajalla eikä vasta tulevaisuudessa.

Kampanjaa ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin. Kuvan auto erikoisvarustein.

ZOE R90 -moottorilla – hankintatuki nyt tuplana!

ZOE R90 Z.E. 40 Life, 29 990 € hinta sisältää toimituskulut 600 €, ETU NYT 4 000 €
ZOE R90 Z.E. 40 Intens, 31 990 € hinta sisältää toimituskulut 600 €, ETU NYT 4 000 €

Zoe-kampanjahinnasto

Autoja vain rajattu erä!

Kampanja on voimassa erään autoja yksityishenkilöille 31.8.2019 mennessä tehtyihinuusiin asiakastilauksiin. Tarjousta ei voi yhdistää muihin etuihin tai tarjouksiin.

Tutustu Renault Zoe-mallistoon


Nyt koko Renault Trafic -mallistoon vanerointi, vetokoukku ja talvirenkaat 0 €!

Tarjous ei koske aiemmin tehtyjä tilaussopimuksia eikä suurasiakaskauppoja. Kuvan autot erikoisvarustein.


Huippuvarusteltu Renault NAVI EDITION -mallisto!

TRAFIC NAVI EDITION -kampanjamallin vakiovarusteet mm. 2 V virran ulosotto tavaratilan takapilarissa, 3 istumapaikkaa ohjaamossa, 180° aukeavat takaovet, Eber-lisälämmitin ajastimella, ilmastointi, kolmitoimiavain, Media Nav 2.0 Evolution -multimediajärjestelmä 7″ värinäytöllä ja suomenkielisellä navigaattorilla, radio, Bluetooth, USB- ja AUX-liitännät ja kaukosäädin ohjauspyörän yhteydessä, nahkaverhoitu ohjauspyörä, peruutuskamera ja -tutka (ei kameraa L2H2-malleissa), sade- ja valotunnistin sekä etusumuvalot ja vakionopeudensäädin ja nopeudenrajoitin sekä vararengas.

MASTER NAVI EDITION -kampanjamallin vakiovarusteet mm. 12 V virran ulosotto tavaratilan takapilarissa, 3 istumapaikkaa ohjaamossa, ajotietokone, kolmitoimiavain, ilmastointi, koristekapselit ”Maxi”, kuolleenkulmanpeili etumatkustajan häikäisysuojassa, luukullinen säilytystila kojelaudassa, Media Nav -multimediajärjestelmä värinäytöllä ja suomenkielisellä navigaattorilla, radio, Bluetooth, USB- ja AUX-liitännät ja kaukosäädin ohjaupyörän yhteydessä, mäkilähtöavustin & Extended Grip -luistonestojärjestelmä, peruutuskamera ja -tutka, vakionopeudensäädin ja Webasto-lisälämmitin ajastimella.

Renault tavara-automallisto 4 vuoden takuulla / 100 000 km.

Renault NAVI EDITION -kampanjamallit


ETSI TÄSTÄ LÄHIN JÄLLEENMYYJÄSI


LASKE TÄSTÄ RAHOITUSLASKURILLA KUUKAUSIERÄSI