Renault Trafic Formula Edition – vain nopeimmille

Renault Trafic Formula Edition -erikoismallin kehitystyöhön haettiin inspiraatio F1-kuninkuusluokasta. Mallin lähtökohtana on erittäin kattavasti varustettu Trafic Navi Edition, mutta erikoismalli on persoonallisempi ja urheilullisempi.

Tarjoamme Renault tavara-autoihin rahoituksen 1,9 % korolla

 

ULKOASU

Trafic Formula Editionin ulkonäköä hallitsevat näyttävät yksityiskohdat kuten mustat 17” kevytmetallivanteet, LED-päiväajovalot,  musta Renault-merkki keulassa ja keltaiset tehosteet keulassa ja auton sivuilla. Näyttävän kokonaisuuden viimeistelee metallimusta ulkoväri, mutta auton saa myös metallihopean värisenä.

 

 

SISÄTILAT

Kuljettaja on otettu monipuolisesti huomioon Trafic Formula Edition -mallin varustelussa. Lämpötila ohjaamossa on aina miellyttävä, sillä kesällä siitä huolehtii automaatti-ilmastointi ja talvella ajastimella varustettu Ebersprächer-lisälämmitin.

Kojelaudassa on Media Nav 2.0 -tietoviihdejärjestelmä, johon kuuluvat niin suomenkielinen navigaattori kuin peruutuskamera. Nahkaverhoiltu ohjauspyörä, tuulilasinpyyhkimien sadetunnistin, vakionopeussäädin, pysäköintitutka ja handsfree älyavainkortti helpottavat kaikki omalta osaltaan auton käyttöä niin työpäivän aikana kuin vapaa-ajallakin.

Ohjaamon ilmeen viimeistelevät Lux-paketin mukana tulevat alumiiniset kehyslistat kaiuttimien ja vaihdekepin ympärillä, alumiininsävyiset oven kahvat, kannellinen lokero kojelaudassa sekä ylellinen Java-verhoilu. Kokonaisuuden täydentää yksilölliset Formula Edition -kangasmatot.

 

MOOTTORI

Myös Formula Edition mallin moottoritekniikassa hyödynnetään Renaultin osaamista Formula 1 -maailmasta. Auton 145hv 1.6 dCi Energy Twin Turbo –moottori takaa ajonautinnon.

Kaksoisahdetun turbomoottorin ansiosta ajo-ominaisuudet ovat joustavat ja kiihdytykset voimakkaita myös silloin, kun auto on kuormattuna. Auton teho suurilla kierroksilla on entistä parempi, ensimmäinen turboahdin on pienillä pyörivillä massoilla oleva herkkäliikkeinen turbo, joka tuottaa suuren matalakierrosväännön ja takaa nopean reagoinnin liikkeellelähdöissä ja matalien kierroksien kiihdytyksissä. Toinen turbo toimii suuremmilla kierroksilla ja tuottaa suuren tehon saaden aikaan pehmeän ja lineaarisen kiihtyvyyden.

 

LASKE TÄSTÄ RAHOITUSLASKURILLA KUUKAUSIERÄSI ›