RENAULT E-TECH

Uusinta hybriditeknologiaa suoraan formulamaailmasta

Tervetuloa tutustumaan edistykselliseen Renault E-Tech Hybrid -mallistoon. F1-maailmasta inspiraationsa saanutta, 150 patentilla suojattua hybriditeknologiaa hyödyntävä Renault E-Tech-voimalinja yhdistää ajoakun, kaksi sähkömoottoria, polttomoottorin sekä älykkään automaattisen monitoimivaihteiston, jonka ansiosta kaikki voimalähteet toimivat täydellisessä yhteistyössä. Renault E-Tech-rakenteessa yhdistyy kaikki hybridit eli järjestelmä toimii niin sarjahybridinä liikuttaen autoa pelkän sähkön voimalla, rinnakkaishybrininä täydentääkseen auton suorityskykyä sekä itselataavana hybridinä keräten talteen mm. hukkaenergian. Ja tämä kaikki tapahtuu täysin automaattisesti juuri kuhunkin tilanteeseen sopivimmalla tavalla. Näitä E-Tech-teknologiaa sisältäviä autoja Renault kutsuu mallimerkinnällä hybrideiksi.

Näiden lisäksi markkinoilla kutsutaan hybrideiksi myös ns. kevyt-/mikrohybrideitä, joissa on erillisen litiuionimakun avulla toimiva käynnistysgeneraattori. Tämä tekninen ratkaisu ei liikuta autoa puhtaasti sähköllä vaan ainoastaan avustaa liikkeellelähdöissä ja kiihdytyksissä. Renaultilla tämä ratkaisu on saatavilla Captur ja Arkana TCe 140 -automaatin yhteydessä.

Älykkään monitilavaihteiston ansiosta vaihteenvaihdot ovat lähes huomaamattomia

Renault E-Tech-malliston moottorien älykäs ohjausjärjestelmä hoitaa energiaa säästävän ajamisen, jossa yhdistyy mukavuus ja turvallisuus – tyylikkyyttä unohtamatta. Ohjausjärjestelmä optimoi jatkuvasti moottoreiden toimintaa säästääkseen energiaa ja pienentääkseen hiilidioksidipäästöjä. Samalla se varmistaa, että ajaminen on hauskaa. Järjestelmä valitsee jatkuvasti parhaan moottorien ja vaihteiden käytön teoreettisesti jopa 15 eri vaihtoehdosta. Kuljettajan ei kuitenkaan tarvitse välittää parametrien jatkuvasta laskennasta, sillä kaikki tapahtuu täysin automaattisesti ja lähes huomaamatta.

Haluatko ladattavan Plug-in hybridin vai itselataavan täyshybridin?

Renault E-Tech-lataushybridin ja täyshybridin erottaa teknisesti vain akun koko. Kummassakin vaihtoehdossa on tuo kahden sähkömoottorin ja bensiinimoottorin kokonaisuus yhdistettynä älykkääseen monitilavaihteistoon, ja liikkeellelähdöt tapahtuvat aina sähköllä. Ajomukavuus on huippua, sillä auto tottelee kaasupolkimen painallusta viiveettä. Ajaminen on myös ekologista, sillä järjestelmä hyödyntää energian talteenottoa ja lataa akustoa ajon aikana. Vaihteenvalitsimen tavallisen D-asennon lisäksi voit halutessasi tehostaa energian talteenottoa entisestään valitsemalla B-asennon. Tällöin moottorijarrutus/itselataaminen on voimakkaampaa, etkä tarvitse jarrupoljinta kuin voimakkaissa hidastuksissa ja alle 7 km/h nopeuksissa.

Mikä E-Tech Hybrid on sinun valintasi?

Clio E-Tech

Renault Clio E-Tech -täyshybrid

Clio E-Tech -täyshybridillä voit ajaa jopa 80 % kaupunkiajosta sähköllä ja siten säästää jopa 40 % polttoainekuluissa. Luokkansa markkinajohtaja Euroopassa on selkeästi enemmän kuin kaunis. Tule koeajolle ja ihastu Clio E-Tech Hybridiin!

Captur E-Tech

Captur E-Tech Plug-in hybrid

Captur E-Tech Plug-in hybrid on luokkansa ensimmäinen lataushybridi sekä hintajohtaja Suomessa. Pääset nauttimaan yhdellä akullisella hiljaisesta sähköllä liikkumisesta jopa 50 km yhdistetyssä ja jopa 63 km kaupunkiajossa. Nyt lataushybridi ennakkomyynnissä myös edullisemmalla Zen-varustetasolla! Pääset Captur E-Tech Plug-in hybridin rattiin jopa nopeallakin toimituksella. Katso vapaat nopean toimituksen autot ja valitse omasi!

Megane Sport Tourer E-Tech

Megane Sport Tourer E-Tech Plug-in hybrid

Megane Sport Tourer E-Tech Plug-in hybrid tarjoaa farmarimallin runsaat tilat ja paljon käytännöllistä mukavuutta.  Valittavanasi on kolme eri varustetasoa, Zen, Intens tai R.S. Line.  Minkä valitset?

Arkana E-Tech

Renault Arkana E-Tech -täyshybrid

Uunituore coupetyylinen katumaasturi Renault Arkana Hybrid tarjoaa täyshybridin ajomukavuuden, kunnon tilat sekä silmiä hivelevän kauneuden. Autot nyt liikkeissä koeajettavissa. Tule tutustumaan!

Megane E-Tech 100% electric

Renault Megane E-Tech 100% electric

Megane E-TECH 100% electric, nostaa Renaultin tekniikaltaan ja muotoilultaan aivan uudelle tasolle. Edistyksellisillä varusteilla ja huolellisella suunnittelulla uutuus kiipeää ajo-ominaisuuksillaan luokkansa huipulle. Nyt ennakkomyynissä!


Valitsemasi auto heti toimitukseen!

Oli valintasi Clio, Captur tai Megane Sport Tourer, pääset nauttimaan uudesta autostasi myös nopealla toimituksella. Täältä voit katsoa nopean toimituksen autojen valikoimaa!