Renault Vakuutus

RENAULT VAKUUTUS vakuuttaa ainoastaan Renault-autoja. Se tarkoittaa, että tiedämme autostasi enemmän kuin mikään muu vakuutusyhtiö ja voimme näin ollen keskittyä tekemään sinun matkastasi Renault -omistajana helpompaa.

Hyvän auton omistaminen on kokonaisvaltainen kokemus. Vakuutuksen osa tässä kokonaisuudessa on tehdä omistajan olo varmaksi ja turvalliseksi. Autosi vakuutusyhtiönä Renault Vakuutus kantaa huolta puolestasi. Meidät löydät sieltä, missä meitä eniten tarvitset – Renault-jälleenmyyjän luota. Monesti on kätevämpää tavata korjaamossa vakuutusyhtiön sijaan. Et joudu odottelemaan, vaan autamme sinua paikan päällä niin vahinko-ilmoituksen teossa kuin auton vuokraamisessakin.

Monta hyvää syytä, miksi vakuuttaa Renault juuri Renault Vakuutuksella:

  • saat kattavaa turvaa kilpailukykyiseen hintaan
  • autosi korjataan aina Renault -merkkikorjaamossa, alkuperäisin varaosin
  • bonuksesi säilyvät monissa vahingoissa, joihin et voi itse vaikuttaa
  • saat Renault Vakuutuksen asiakkaana Ifin asiakasedut, koska Renault Vakuutus kuuluu Ifin myöntämiin vakuutuksiin
  • saat asiakkaanamme käyttöösi kätevän nettipalvelun – Omat sivut – jossa hoidat vakuutus-, rekisteröinti- ja korvausasiat helposti ja turvallisesti, 24/7.
  • saat nopeaa ja sujuvaa korvauspalvelua. Käsittelemme yli 80 % ajoneuvovahingoista alle vuorokaudessa.

Lue lisää Renault Vakuutuksen esitteestä ja vakuutusehdoista.

Ainutlaatuisen Renault Vakuutuksen saat helposti valtuutetulta Renault-jälleenmyyjältä tai soittamalla Renault Vakuutuksen asiakaspalveluun.

Vahingon sattuessa:

Ota yhteys lähimpään Renault –merkkikorjaamoon ja varaa aika korjausta varten. Voit tehdä vahinkoilmoituksen netissä.

Jos olet ajanut kolarin jonkun toisen kanssa, täytä vahinkoilmoitukseen myös toisen osapuolen tiedot. Mikäli sinulla on kysyttävää, ole yhteydessä Renault Vahinkopalveluun 010 19 1820.

Jos ajoneuvosi on kohdannut ilkivaltaa tai se on varastettu, tee rikosilmoitus. Täytä vahinkoilmoitus ja ilmoita rikosilmoituksen numero.

Tuulilasivahingon yhteydessä ota yhteyttä lähimpään merkkikorjaamoon ja sovi aika tuulilasin korjaukselle. Sinun ei tarvitse tehdä vahinkoilmoitusta.

Matkan keskeytyessä liikennevahingon tai teknisen vian johdosta soita numeroon (09) 3747 7190. Autamme ympäri vuorokauden vuoden kaikkina päivinä.

Mikäli vahinkosi tapahtui ulkomailla, saat apua SOS-Internationalin kautta suomeksi ympäri vuorokauden, puh. +358 10 515 8777.

Yhteystiedot:

Asiakaspalvelu (09) 5044 5293 (avoinna arkisin 8-20)
Vahinkopalvelu 010 19 18 20 (avoinna arkisin 8-18)

Vakuutuksenantaja: If Vahinkovakuutus Oyj, Suomen sivuliike, Y-tunnus 1602149-8. If Skadeförsäkring AB (publ), 10680 Tukholma, Ruotsi, Org. nr. 516401-8102. Vakuutuksenantaja vastaa tämän sivun sisällöstä.