Renault Optimal paketit

optimal_huoltopaketti_b

Kun auto vanhenee ja sen markkina-arvo luonnollisesti laskee, monet ovat kiinnostuneita edullisemmista varaosista – ilman, että laadusta kuitenkaan tarvitsee tinkiä. Renault on kuunnellut näitä toiveita ja kehittänyt sen vuoksi uuden sarjan mahdollisimman edullisia varaosia Sinulle, jolla on vähintään kuusi vuotta vanha auto.

Kun valitset edullisemman vaihtoehtomme RENAULT OPTIMAL PAKETIT, autoosi asennetaan tämän sarjan osat. Asennuksesta huolehtivat normaaliin tapaan osaavat mekaanikkomme. Kaikki sisältyy tähän yhteen pakettiin. Mahdollisuus säästää rahaa – OPTIMAL-paketin hinnat ovat jopa 30 % alhaisemmat kuin ORIGINAL-paketin hinnat. OPTIMAL-pakettiin kuuluvat osat ovat Renaultin valitsemia ja niiden laatu on lähes yhtä korkea kuin Renault-alkuperäisosien. Osilla on sama takuu kuin Renault-alkuperäisosilla.

RENAULT OPTIMAL PAKETIT sopii erityisen hyvin Sinulle, jos:

  • Renault-autosi on viisi vuotta vanha tai tätä vanhempi
  • Arvostat auton taloudellisuutta etkä panosta pelkästään auton jälleenmyyntiarvoon
  • Valitset useimmiten RENAULT ORIGINAL PAKETIT, mutta haluat eri syistä silloin tällöin valita edullisemman vaihtoehdon.
  • Olet ollut tyytyväinen riippumattoman korjaamon hintoihin, mutta olet kyllästynyt riittämättömään laatuun ja palveluun.