Renault Koleos – Kookas ja tyylikäs katumaasturi

Renault Koleos on isokokoinen ja edustava crossover, jonka suuret sisätilat luovat upeat puitteet mukavalle matkustamiselle. Koleoksen korkealuokkaiset ajo-ominaisuudet sekä mukavuus ovat sen kantavia elementtejä ja siksi se sopii luonteensa puolesta niin kaupunkiin kuin haastavimmille teillekin.

 

 

ULKOASU


Huomion herättämisen taito

Tämän karismaattisen katumaasturin yksityiskohdat ja luonne pääsevät oikeuksiinsa voimakkaan ulkonäön ja urheilullisten linjojen myötä. Kromisomisteet korostavat tyylikkäästi auton dynaamista ja voimakasta ilmettä. Valaistuksen ja LED Pure Vision -valojen tyylikäs muotoilu vangitsee katseet ja piirtyy mieliin. Koleoksen tyyliin sopiva vannevalikoima viimeistelee auton ulkonäön.

 

VÄRIT, VERHOILUT JA VANTEET


3D-kuvien sisältö on tarkoitettu vain viitteellisiksi apuvälineiksi korivärin, vanteiden ja istuinverhoilujen vertailuihin. Kuvien sisältö ja varusteet eivät vastaa todellisia varustelutasoja. Tarkista tietojen oikeellisuus myyjältä. Teknisistä syistä kuvien värimaailma ei vastaa todellisuutta. Renault pidättää kaikki oikeudet muutoksiin.

 

SISÄTILAT


Karkumatka arjen pyörteistä alkaa sisätiloista

Koleoksen tarjoama ajokokemus on sukellus tekniseen ja hienostuneeseen maailmaan, joka vie sinut karkumatkalle arjen pyörteistä. Kaikki on suunniteltu sinun ajonautintoasi silmällä pitäen. Keskikonsolin ergonomia tuo tärkeimmät kytkimet helposti käden ulottuville ja R-LINK 2 -multimediajärjestelmän jopa 8,7” kosketusnäytön avulla ohjaat teknisiä järjestelmiä helposti. Myös digitaalinen mittaristo on mahdollista muokata yksilöllisesti. Innovatiiviset, kuljettajaa avustavat järjestelmät mahdollistavat ainutlaatuisen mukavan ja miellyttävän ajokokemuksen.

Runsaasti tilaa käytettävissä

Koleoksen muotoilu ja materiaalivalinnat ovat hienostuneita. Koristetikatun nahkaverhoilun viimeistelyn, kromikoristeiden kiillon ja ovien huolitellun verhoilun ansiosta voit nauttia ensiluokkaisesta mukavuudesta. Koleoksen tilavat sisätilat takaavat sinun ja muiden matkustajien mukavuuden. Matkustamon takaosa on ennennäkemättömän tilava, mukitelineet pitävät juomat paikoillaan kaikissa tilanteissa. Käytössäsi on runsas valikoima liitäntämahdollisuuksia erilaisia laitteita varten.

 

R-LINK 2 – Kehittynyttä yhteysteknologiaa


Bose®-äänentoistojärjestelmän ansiosta pääset sukeltamaan akustiseen maailmaan, joka soi yhtä tehokkaasti ja vakuuttavasti kuin livekonsertti. Auton R-LINK 2 -multimedia- ja navigointijärjestelmien puhelimen ja kuljettajaa avustavien järjestelmien toimintoja voit muokata ja ohjata ison kosketusnäyttön kautta haluamallasi tavalla. TomTom Traffic* -palvelun ansiosta saat liikennetiedot reaaliaikaisesti suoraan navigointijärjestelmään. Android Auto™*- ja Apple CarPlay™* -toimintojen avulla voit käyttää ajotilanteeseen sopivia älypuhelimesi sovelluksia helposti R-LINK 2 -järjestelmän näytöltä.

* Internetyhteyden vaatimat toiminnot, kuten TomTom Traffic, tarvitsevat maksullisen palvelun koeajan päätyttyä.
R-Link ja R-Link Storen sovellusvalikoima, niiden kieli ja alueellinen tuki vaihtelevat maakohtaisesti.

Apple CarPlay™ on Apple Inc:n tavaramerkki ja Android Auto™ on Google Inc:n tavaramerkki ja ne vaativat yhteensopivan puhelinmallin. Android Auto™ tarvitsee sovelluksen, jota ei ole tällä hetkellä saatavilla Google Play -sovelluskaupasta Suomessa.
Apple CarPlay™ ja Android Auto™ käyttävät matkapuhelimen datasiirtoa.

Lisätietoja toiminnoista ja yhteensopivuuksista saat automyyjältä.

 

BOSE® Surround, ääni, jonka voit tuntea


Koleoksen ainutlaatuinen Bose®-äänentoistojärjestelmä vie sinut tunteiden ytimeen. Sen suorituskykyisien kaiuttimien ansiosta koet istuvasi keskellä konserttisalia. Äänimaailma ympäröi matkustajat ja jäljittelee live-esityksen äänenlaatua. Ääni on rikasta ja tasapainoista kaikkialla matkustamossa. Äänimaailman tarkkuus, voimakkaat ja todentuntuiset bassoäänet.

 

MOOTTORIT JA VAIHTEISTOT


Renault KOLEOS –Suorituskykyä ja nautintoa

Koe Koleoksen ALL MODE 4×4-i -nelivetotekniikan tehokkuus, eri moottorivaihtoehdot ja uusi X-Tronic -vaihteisto, sen lukuisat kuljettajaa avustavat järjestelmät ja ainutlaatuinen Bose®-äänentoistojärjestelmä. Koleoksessa on suorituskykyä, joka vie sinut aina vain syvemmälle kaupunkien seikkailuihin tai päällystämättömien teiden tuolle puolen.

Voimakkaat ja taloudelliset moottorit sekä täysin uusi X-Tronic-automaattivaihteisto takaavat miellyttävän ajokokemuksen.

Energy dCi 175 Dynaamista nautintoa
Energy dCi 175 -dieselmoottori, joka tuottaa 380 Nm:n suuruisen väännön käyntinopeudesta 2 000 r/min alkaen, tarjoaa dynaamisemmat kiihdytykset ja ainutlaatuisen suorituskyvyn ja ohjattavuuden.

X-Tronic
Uusi portaaton X-Tronic -automaattivaihteisto takaa sujuvan ja reaktiivisen ajon ilman vääntömomentin katkoksia. Jatkuvasti moottorin optimaalisella käyntinopeudella toimiva X-Tronic osaa myös simuloida vaihteiden vaihtoa siten, että kiihdytykset sujuvat miellyttävästi.

ALL MODE 4×4-i
Koleoksen nelivetoversioissa käytetään uutta ALL MODE 4×4-i -tekniikkaa. Valitse haluamasi ajotila: Auto, Lock tai 4×2 ja hallitset vetoa täydellisesti kaikenlaisessa maastossa.

4×2- tilassa vain etupyörät vetävät, jolloin polttoaineen kulutus on vähäisempää.

Valitse 4×4 Auto -asento, kun haluat autosi siirtyvän automaattisesti ALL MODE 4×4-i -nelivetotilaan tilanteen sitä vaatiessa, jolloin vääntömomentti jakautuu automaattisesti etu- ja takapyörien kesken. Kun haluat kaikkien neljän pyörän vetävän jatkuvasti ja vääntömomentin jakautuvan kiinteästi etu- ja takapyörien kesken, valitse 4×4 Lock -asento. Tällöin auton suorituskyky on säädetty maastoajoon sopivaksi. Ylitä itsesi uuden Koleoksen ALL MODE 4×4-i -nelivetotekniikan avulla!

 

TURVALLINEN JA MUKAVA


Koleos on erittäin hyvin varusteltu. Tärkeimpänä tavoitteena on turvallisuus kaikissa tilanteissa. Renault Koleoksen kuljettajaa avustavien järjestelmien valikoima on vaikuttava. Ne avaavat sinulle täysin uuden, modernin mukavuuden ja turvallisuuden maailman. Analysoituaan kunkin tilanteen, Koleos kytkee välittömästi turvallisuutta lisäävän, hälyttävän tai ajoa helpottavan teknisen järjestelmän käyttöön.

 

Lähi- ja kaukovalojen automaattinen kytkentä
Järjestelmä kytkee automaattisesti lähivalot ajaessasi taajama-alueelle, ohittaessasi tai ajaessasi toisen auton perässä.
Aktiivinen pysäköintiavustin
Aktiivisen pysäköintiavustimen (Easy Park Assist) kanssa pysäköinti taskuparkkiin on myös helpompaa kuin koskaan. Järjestelmä arvioi pysäköintitilan mitat ja sopivan paikan löydyttyä voit jättää ohjauspyörän pyörittämisen auton hoidettavaksi ja pysäköinti sujuu kätevästi.
Katvealueen valvontajärjestelmä

Koleos havaitsee moottoritieajossa autosi katvealueelle ajavat toiset ajoneuvot ja varoittaa niistä ulkotaustapeilien merkkivaloilla.

Hätäjarrutusjärjestelmä

Hätäjarrutustilanteessa järjestelmä täydentää ABS-/ESC-järjestelmiä jarrutusmatkan lyhentämiseksi.

 

LASKE TÄSTÄ RAHOITUSLASKURILLA KUUKAUSIERÄSI ›

 

VALMIINA KAIKKIIN HAASTEISIIN


Tyylikkään kaupunkimaisen tyylin takaa paljastuu Koleoksen todellinen katumaasturiluonne. Koe jokainen päivä uutena seikkailuna ja jätä valmiit reitit taaksesi Koleoksen ALL MODE 4×4-i -nelivetotekniikan turvin. Vaihda 4×2 -tilasta Auto- tai Lock-tilaan. Vääntömomentin ihanteellinen jakautuminen etu- ja takapyörien kesken takaa täydellisen pidon kaikissa olosuhteissa. Koettele rajoja uuden Koleoksen avulla!